Skip to content

Over Inge

Inge Freeman

Mijn naam is Inge Freeman-Verbeten, geboren en getogen in Brabant.
Na mijn studie Technische Bedrijfskunde in Eindhoven heb ik eerst in de financiële dienstverlening gewerkt. Ik miste de menselijke kant in mijn werk, en een betekenisvolle invulling van mijn carrière vond ik door de Post HBO opleiding tot mantelzorgmakelaar en onafhankelijke cliëntondersteuner te volgen.

Ik spreek uit ervaring; ik weet hoe lastig het combineren van een baan, ouderschap én mantelzorg kan zijn. Van dichtbij heb ik ervaren hoe het is om mantelzorger te zijn en welke uitdagingen dit geeft.

Om zaken geregeld te krijgen bezit ik over daadkracht en doorzettingsvermogen. In mijn rol als mantelzorgmakelaar en cliëntondersteuner ben ik empatisch en professioneel. Met mijn enthousiasme houd ik ervan om zaken praktisch aan te pakken en iets niet moeilijker te maken dan nodig is. Daarbij houd ik de wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten en staat de mantelzorger voor mij op de eerste plaats; op onafhankelijke en integere wijze ondersteun ik u.

Om de kwaliteit van mijn dienstverlening te waarborgen ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars en Beroepsvereniging van Clientondersteuners voor mensen met een beperking. Hierbij zijn uitsluitend mantelzorgmakelaars en cliëntondersteuners aangesloten die een geaccrediteerde Post HBO opleiding hebben afgerond en hun kennis up-to-date houden door het volgen van intervisie en bijscholing.

Als mantelzorgmakelaar ben ik er voor u.
Neem vandaag nog de eerste stap.