Skip to content

Zorgen voor mantelzorgers
doen we samen.

Als zorgprofessional komt u ongetwijfeld in contact met mantelzorgers. Vanuit uw vakgebied weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat er mantelzorgers zijn. Zowel voor zorgvragers maar ook voor de maatschappij. Mantelzorgers staan vandaag de dag onder enorme druk en lopen het risico overbelast te raken. Als zorgprofessional kunt dat signaleren én mogelijk voorkomen.

Hoe ondersteunt u mantelzorgers?

Als zorgprofessional wilt u natuurlijk de beste zorg bieden. Hoe graag u ook wilt, u kunt de mantelzorger mogelijk niet op alle gebieden helpen. 
Er komen veel vragen en regeltaken op de mantelzorger af. Dit vraagt tijd, kennis op het gebied van actuele wet- en regelgeving én inzicht in lokale mogelijkheden. Wat doet u als u ziet dat een mantelzorger door de bomen het bos niet meer ziet?

Een mantelzorgmakelaar biedt uitkomst!

Als mantelzorgmakelaar ben ik dé professional die graag een helpende hand bied. Ik denk mee, zoek oplossingen en neem (complexe) regeltaken uit handen. Van zorg en wonen, tot werk en recht. Onafhankelijk en deskundig! Het gaat hierbij over de mantelzorgtaken, maar ook over hoe dat gecombineerd kan worden met werk en andere verplichtingenDe mantelzorger houdt altijd zelf de regie.

Wist u trouwens dat ondersteuning van een mantelzorgmakelaar vanuit een aanvullende verzekering vergoed wordt?

Laten we samen de mantelzorgers in hun kracht zetten, zodat zij de balans tussen zorg, werk en privé behouden.